Celiane bezlepková zmes na pečenie na madlenky 350g
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Bezlepková zmes na tradičné madlenky z dielne francúzskeho špecialistu na bezlepkové potraviny Celiane Glutenfree.
Zmes má optimálne zloženie, aby boli madlenky krehké, lahodné a rozplývali sa na jazyku.
Z ryžovej múky, s kukuričným a zemiakovým škrobom a vlákninou.
Do 350 g. zmesi pridajte 7 vajec, 230 g. roztopeného masla, zmes vymiešajte na lahodné cesto, naplňte do formičiek na madlenky a pečte vo vyhriatej rúre 8 minút pri teplote 180 oC.
Čím sú produkty Celiane Glutenfree výnimočné a iné?
- sú mimoriadne chutné a lahodné
- sú vyrábané poctivo s dôrazom na kvalitu
- obsahujú skutočné domáce ingrediencie - ovocné džemy, kúsky ovocia, domácu čokoládu, čokoládové hobliny, veľké kúsky zdravých orechov a semienok
- majú vyváženú nutričnú hodnotu
- nájdete v nich len nevyhnutný počet surovín, čo určite ocenia všetci alergici
- sú bez palmového oleja pestovaného a spracovaného tradične, použitý palmový olej má RSPO certifikát a je získavaný a spracovávaný udržateľným spôsobom
- neobsahujú umelé prísady a príchute a zbytočné konzervanty
- kladú veľký dôraz na pôvod surovín
- nájdete v nich UTZ certifikovanú čokoládu, fair trade cukor a vajíčka z voľného chodu
- majú 100% recyklovateľné obaly
- sú vyrábané vo Francúzsku
- majú AFDIAG certifikát
- sú v bio kvalite s certifikátom Agriculture Biologique
Zloženie: ryžová múka* 38%, blond trstinový cukor*, zemiakový škrob*, kukuričný škrob*, psyllium vláknina*, morská soľ, prášok do pečiva: uhličitan amónny, guarová guma*. *Z ekologického poľnohospodárstva
Skladujte na suchom a chladnom mieste
Nutričné hodnoty | Na 100 g. |
Energia | 344 kcal / 1463 kJ |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,5 g. |
Sacharidy | 83 g |
z toho cukry | 34 g |
Vláknina | 0,7 g |
Bielkoviny | 2,2 g |
Soľ | 0,52 g |
Trvanlivosť: 6 mesiacov
Dodatočné parametre
Kategória: | Bezlepkové potraviny |
---|---|
Certifikát: | Vegan society, RSPO, AFDIAG, AB Agriculture Biologique |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.