Vinoos Sparkling Rosé - gumové cukríky s iskrivou ovocnou chuťou ružového šumivého vína 50 g.

vegan bez lepku bez laktózy
Značka: Vinoos
€8
Skladom

Sýte ružové gumové cukríky v šik balení Vinoos s chuťou pripomínajúcou šumivé ružové víno. Iskrivá a elegantná ovocná chuť skvelá na každú výnimočnú príležitosť. Vegan, bez lepku, bez laktózy, bez alkoholu. Výnimočný a originálny darček pre každého milovníka vína. 

 

 

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Vinoos sú lahodné gumové cukríky v ktorých objavíte pravú chuť vína. Voňajú a chutia skutočne ako víno. Môžete si ich bez obáv vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek - neobsahujú totiž ani kvapku alkoholu

  • Vinoos sú viac ako len gumové cukríky. Vinoos sú o rozhovoroch, spomienkach a čase strávenom s priateľmi
  • ich autentická chuť vznikla v spolupráci s uznávaným michelinským kuchárom a inštitútom výskumu potravín v Holandsku
  • predstavujú potešenie pre všetky vaše zmysly
  • chutia fantasticky a neopísateľne lahodne
  • Vinoos Sparkling Rosé je výbuchom delikátnych chutí na vašom jazyku. Ovocné, elegantné, iskrivé a mimoriadne lahodné od prvého ochutnania. Gurmánska kombinácia očarujúcej malinovej arómy s vôňou bielych kvetov. Brilantné k ovocným dezertom.
  • doprajú vám chuť prvého dúšku vína novým spôsobom - bez alkoholu a bez pitia 
  • pre výnimočné alebo každodenné chvíle a dokonalý gurmánsky zážitok
  • hravé, šťavnaté, fenomenálne a luxusné 
  • praktické aj na cestovanie, lahodnú chuť vína môžete mať vždy so sebou
  • Vinoos zintenzívňujú vnímanie vína jeho premenou do novej podoby gumových cukríkov 
  • Vinoos ponúkajú dokonalú súhru zmyslov. Zažite ich senzačnú vôňu, ich jemný dotyk, úžasnú chuť a záver, ktorý zostane vo vašich ústach. 
  • vyrábajú sa z prírodných surovín, sú vegan, bez laktózy a bez lepku

Zloženie (INCI): glukózový sirup, cukor, modifikovaný škrob (pšeničný, kukuričný, zemiakový), kyselina citrónová, kyselina mliečna, kyselina jablková, malát sodný, aróma šumivého ružového vína, rastlinný olej (kokosový), karnaubský vosk

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: